Barcelona'da Arda Turan şov!

Barcelona'da Arda Turan şov!

Barcelona'nın, Sevilla'yı 3-0 yendiği İspanya Süper Kupası maçında birbirinden güzel 2 gol atan Arda Turan, İspanya basınında manşetlere çıktı.

 İspanya'nın önde gelen gazeteleri Barcelona-Sevilla maçıyla ilgili haberlerinde Arda Turan'a övgüler yağdırdı. Barcelona'nın teknik patronu Luis Enrique de, maçın 3-0 kazanılmasında Arda'nın büyük payı olduğunu vurguladı. İşte Arda ile ilgili yorumlar:

LUIS ENRIQUE: ARDA'DAN ÇOK MEMNUNUM
Luis Enrique, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Sevilla karşısında güzel bir futbol oynayan Arda için mutlu olduğu söyledi. Onun gol atmasından  duyduğu memnuniyeti dile getiren Luis Enrique, "Arda golcü değil ama bugün bunu da yapabileceğini gösterdi" dedi.
ARDA ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU"
Arda'nın çok yönlü bir futbolcu olduğunu anlatan Luis Enrique, "Forvette de orta sahada da oynayabiliyor. Onun gösterdiği bireysel performanstan da tüm takımın performansında da memnunum." değerlendirmesinde bulundu.
SPORT: MSN'E DÖRDÜNCÜ EL!
Arda’nın golünden çok sezon başlangıcına dikkat çeken Sport Gazetesi, “Arda takımın en golcüsü olma yolunda ilerliyor. Başlangıcı muhteşem yaptı. Bu sezon MSN’e (Messi, Suarez, Neymar) dördüncü el olabilir. Barça formasıyla bugüne kadarki en iyi performansını sergiledi” ifadelerini kullandı.
MUNDO DEPORTIVO: ARDA BÜYÜLÜYOR
Katalanların önemli gazetelerinden Mundo Deportivo, Messi’nin dehasıyla yeniden sahalara döndüğünü yazarken, “Messi dönüşü yaptı. Arda da büyülem
MARCA: KALECİ BİLE ŞAŞIRDI!
Marca Gazetesi, Barcelona’nın Süper Kupa zaferine geniş yer ayırırken, “Arda inanılmaz bir gol attı. Sevilla kalecisi bile neye uğradığını şaşırdı” ifadelerine yer verdi. AS Gazetesi ise, “Ardaturanismo’nun yeni dozu” başlığını attı.

Arda Turan'ın bu başarısı sosyal medyada da gecenin konusu oldu. Karşılaşma sonrası binlerce kişi Twitter ve Instagram aracılığıyla milli futbolcuya tebrik mesajları gönderdi.