Başakşehir'den Fatih Terim hamlesi!

Başakşehir'den Fatih Terim hamlesi!

Başakşehir Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmasının ardından çok konuşulacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Son haftalara kadar lider olarak götürdüğü ligi 33. haftadaki maçla Galatasaray'a kaptıran Başakşehir Futbol Kulübü tartışma yaratacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor. 

33. Haftada Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray ile Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir kulüpleri karşılaşmış ve ev sahibi takım Galatasaray 2-1 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etmişti. 

Olaylı maçın ardından Fatih Terim ve birçok antrenör Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilirken, Fatih Terim'e bir darbe de Başakşehir cephesinden gelecek.

İç saha maçlarını İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayan Başakşehir Futbol Kulübü'nün, stadın adını değiştirmeye hazırlandığı iddia edildi.

Stadın açılışının yapıldığı 2014 yılında isminin "Başakşehir Arena" olması planlanmış ancak AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine o dönem A Milli Futbol Takımı'nın başına geçerek ‘Türkiye Futbol Direktörü’ olan Fatih Terim’in adı verilmişti.