Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi mağlup etti

Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi mağlup etti

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında lider Medipol Başakşehir, evinde Fenerbahçe’yi konuk etti. Mücadele turuncu-lacivertlilerin 2-1’lık üstünlüğüyle tamamlandı

Başakşehir Fenerbahçe maçı 2-1 sona erdi. Süper Lig’de haftanın maçı olan Başakşehir Fenerbahçe maçında eşitlik gelmesine rağme son bölümde Napoleoni ile üç puan Başakşehir’e gitti.

Maça hızlı başlayan taraf Başakşehir oldu 18. dakikada Robinho’nun attığı gol ile 1-0 öne geçti. Sol kanatta rakibinden sıyrılan İrfan Can’ın ortası kaleye yöneldi ve Volkan’ın istediği gibi uzaklaştıramadığı top altı pas içine düştü. Boşta kalan topa Robinho kale ağzında vuruşunu yaptı ve Başakşehir 1-0 öne geçti. Maçın ikinci yarısında gol arayan Fenerbahçe Başakşehir’in yaptığı hatayı affetmedi. 73. dakikada Soldado ile eşitliği yakaladı. Başakşehir yarı alanına gelen yüksek topta Attamah hatalı bir geri pas verdi ve araya giren Soldado, Mert Günok’tan kurtardığı topu boş ağlara gönderdi. 83. dakikada Başakşehir bir kez daha sahneye çıktı ve öne geçti. Visca’nın savunma arasına gönderdiği pasta Mossoro sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Volkan’ı geçen topu kale önünde Stefano Napoleoni tamamladı. Başakşehir bir kez daha öne geçti.