Başkent’te Galatasaray’ı yıkan isim Alper Uludağ konuştu!

Başkent’te Galatasaray’ı yıkan isim Alper Uludağ konuştu!

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederken 90+2'de galibiyeti getiren golü atan Alper Uludağ açıklamalarda bulundu. Alper, "Ben tahmin etmedim bana atacağını topu. (Elvis) Manu hep söyler idmanda 'Sen gel' diye ama tercihini kendisi atmaktan yana kullanırdı. Gerçekten gol önemli değil. Güzel gol olmuş. Artık Kayseri maçına odaklanmalıyız" dedi.

Spor Toto Süper Lig’de 30. haftanın kapanış maçında Gençlerbirliği konuğu Galatsaray’ı 1-0 mağlup ederken ligde kalma yarışında oldukça kritik bir galibiyete imza attı. Alkaralar’a galibiyeti getiren gole 90+2’de imza atan Alper Uludağ müsabakanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Alper, “Mutluyuz. Takım olarak çok mutluyuz. Önemli olan puan ya da puanlar alabilmekti. Dört maçtır yenemiyorduk, iyi futbol oynamıyorduk. Yarından itibaren Kayserispor maçına odaklanacağız” ifadelerini kullandı. 27 yaşındaki savunmacı golünü ise şöyle anlattı:  “Ben tahmin etmedim bana atacağını topu. (Elvis) Manu hep söyler idmanda ‘Sen gel’ diye ama tercihini kendisi atmaktan yana kullanırdı. Gerçekten gol önemli değil. Güzel gol olmuş. Artık Kayseri maçına odaklanmalıyız.”