Bayern Münih'in teknik direktöründen Beşiktaş'a övgü

Bayern Münih'in teknik direktöründen Beşiktaş'a övgü

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'la eşleşen Bayern Münih'in Teknik Direktörü Jupp Heynckes, çok da kolay bir kura çekmediklerini belirterek, "Beşiktaş iyi bir takım. Her iki maçta da en iyi performansımızı ortaya koymak durumundayız" dedi.

Bayern Münih'te teknik direktör Jupp Heynckes, futbolcular Thomas Müller ve Arjen Robben eşleşmeyi değerlendirdi.

Alman kulübünün web sitesine açıklama yapan Heynckes, "Beşiktaş'ı çok iyi tanıyorum. Leipzig'e karşı nasıl oynadığını gördüm. Grubu 4 galibiyet ve iki beraberlikle yenilgisiz bitirdiler. İyi bir teknik direktörleri var. Farklı ulustan oyuncuları bir araya getirmeyi başardı. Bu kolay bir iş değil. Bakıldığında çok da kolay bir kura çekmedik. Beşiktaş iyi bir  takım. Her iki maçta da en iyi performansımızı ortaya koymak durumundayız'' diye konuştu.

THOMAS MÜLLER: ÇEKTİĞİMİZ KURADAN MEMNUNUM

Alman Milli Takımı ve Bayern Münuh'in yıldız ismi Thomas Müller, "Çektiğimiz kurudan memnunum. İlk maçımızı Münih'te oynayacağız. Buradan istediğimiz skor ile İstanbul'a gitmek istiyoruz. İkinci maçta çok dikkatli olmamız lazım" dedi.

ROBBEN: 2 MAÇTA DA DİKKATLİ OLMAMIZ LAZIM

Bavyera ekibinin Hollandalı yıldızı Robben'de Beşiktaş'a karşı ilk kez oynayacağı için heyecanlı olduğunu söyledi. Robben, "Güzel bir kura. Daha önce kariyerimde Beşiktaş'a karşı hiç oynamadım. 2 maçtada dikkatli olmamız lazım. Gruplarında Leipzig'i iki kez yenmiş bir takım Beşiktaş. Ama ilk maçımızı evimizde oynayıp, iyi bir skor ile başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandım.