Baygınlık geçirdi, hastanelik oldu

Baygınlık geçirdi, hastanelik oldu

Göztepeli futbolcu Deniz Kadah, Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri maçın ardından soyunma odasında baygınlık geçirdi! beIN SPORTS'un aktardığı habere göre Deniz Kadah için ambulans çağrıldı ve futbolcu kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Göztepe sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı. Bu sonuçla Fenerbahçe 2 hafta üst üste sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Sarı Lacivertliler 3 haftada sadece 3 puan toplayabildi. Göztepe ise geçtiğimiz hafta yaşadığı Galatasaray yenilgisini bu hafta Fenerbahçe zaferi ile kapattı.

Mücadelenin ardından ise şoke eden bir haber geldi. BeIN SPORTS'un aktardığı habere göre Deniz Kadah soyunma odasında baygınlık geçirdi. Stada ambulans çağrıldı ve tecrübeli futbolcunun kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğü ifade edildi.

GÖZTEPE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İzmir temsilcisi ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Oyuncumuz Deniz Kadah yoğun sıvı ve elektrolit kaybına bağlı olarak karşılaşmanın sonunda tansiyon düşmesi yaşamıştır. Tedavisine başlanan oyuncumuzun sağlık durumunun iyi olduğunu taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.