Beşiktaş adım adım şampiyonluğa

Beşiktaş adım adım şampiyonluğa

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftanın kapanış mücadelesinde zirve mücadelesi veren Beşiktaş deplasmanda Bursaspor'u 2-0 mağlup ederek Medipol Başakşehir'den liderlik koltuğunu geri aldı.

Timsah Arena'da oynanan ve oldukça sert geçen mücadelede konuk ekip Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü oyuna girdikten iki dakika sonra 65. dakikada Cenk Tosun ve 90+5. dakikada Aboubakar kaydetti. 

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 68'e yükselterek 66 puanı bulunan Medipol Başakşehir'den liderlik koltuğunu geri aldı. Bursaspor ise 35 puanla 15. sırada kaldı.

BEŞİKTAŞ’IN KALAN MAÇLARI

Beşiktaş, 15. şampiyonluk ve 3. yıldız hedefine ligde 3 maçı da kayıpsız geçerken ulaşacak. Siyah-beyazlılar gelecek hafta Kasımpaşa’yı sahasında konuk edecek. 33. haftada Gaziantepspor deplasmanına çıkacak olan siyah-beyazlılar, ligin son haftasında Vodafone Arena’da Osmanlıspor’u ağırlayacak.

BAŞAKŞEHİR’İN KALAN MAÇLARI

Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantileyen Başakşehir ise gelecek hafta zorlu Trabzonspor deplasmanına çıkacak. İstanbul ekibi 33. haftada ligden düşen Adanaspor’u konuk edecek. Başakşehir son haftada ise Kayserispor deplasmanına çıkacak.

KAPILAR ERKEN AÇILDI

İstanbul’dan Bursaspor karşılaşmasını izlemek için 50 otobüslük kafile ile Bursa’ya gelen Beşiktaşlı taraftarlar, iki takım taraftarlarının karşı karşıya gelmemeleri için erken saatlerde stat kapılarının açılmasıyla tribündeki yerlerini aldılar. Saat 17.30’da ise Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nın kapıları Bursasporlu taraftarların girişine açıldı.