Beşiktaş'ı duyunca kaçtı

Beşiktaş'ı duyunca kaçtı

Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, kendisiyle video çektirmek isteyen ve "Come to Beşiktaş" diyen siyah beyazlı taraftara verdiği tepkiyle gündeme geldi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal’de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in kendisiyle video çekilmek isteyen Beşiktaşlı taraftara verdiği tepki gündeme oturdu.

Almanya Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren başarılı futbolcu, katıldığı bir davette taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmezken Beşiktaşlı bir taraftara verdiği tepki sosyal medyada günün konusu oldu.

Türk bir taraftarın “Mesut abi, come to Beşiktaş” diyerek yıldız futbolcunun yanına geldiği ancak Mesut Özil’in “Come to Beşiktaş” cümlesini duyduktan sonra o bölgeden hızlıca uzaklaştığı görülüyor.

Mesut Özil’in bu hareketi Beşiktaşlı taraftarları kızdırırken bazı Fenerbahçeli kullanıcılar da yıldız futbolcuya destek verdi.

Beşiktaş son yıllarda sosyal medya üzerinden yürüttüğü “Come to Beşiktaş” kampanyasıyla transferleriyle adını dünyaya duyurmayı başardı

İşte sosyal medyada yapılan bazı yorumlar;