Beşiktaş'ın kadrosuna 6 bomba isim

Beşiktaş'ın kadrosuna 6 bomba isim

Beşiktaş, gelecek sezona daha da iddialı bir kadro ile bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Şenol Güneş'in raporları doğrultusunda yeni sezon kadrosunu kurmak için hummalı bir biçimde çalışıyor. İşte Beşiktaş'ın gündemindeki yıldızlar ve siyah beyazlardaki transfer gündemi:

Hatem Ben Arfa, Beşiktaş'ın listesindeki isimlerden biri. Anderson Talisca'nın ayrılma ihtimaline karşı Kara Kartal, 30 yaşındaki hucüm oyuncusunu listede tutuyor. PSG, tecrübeli futbolcuyu uygun bir bonservis bedeliyle vermeye çoktan hazır.

İngiltere Premier Ligi'nde Swensea'de forma giyen bir başka forvet Fernondo Llorente'nin, klübüyle olan sözleşmesi gelecek sezon bitiyor. Beşiktaş 32 yaşındaki oyuncunun transferinde büyük çaba harcıyor. Llorente için kulübüne 3 milyon Avro bonservis bedeli önerildi.

2 Sezondur ısrarla istediği Domagoj Vida için girişimlerini sürdüren siyah beyazlı yönetim bu transferi noktalamaya kararlı. Bonservisi Ukrayna kulübü Dinemo Kiev'de bulunan 28 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Başkan Fikret Orman ile Asbaşkan Umut Güner önümüzdeki günlerde Ukrayna'ya giderek kulübün yetkilileri ile yüz yüze görüşecek.

Fransa Ligi'nde geçen sezonu Nice'te kiralık olarak tamamlayan forvet Morio Balotelli'nin bonservisi elinde bulunuyor. Balotelli konusunda Başkan Fikret Orman, Bu oyuncuya sorunlu gözüyle bakan Şenol Güneş'i ikna etti.

Milan'ın yeni kadro planlamasında yer almadığı öğrenilen Carlos Bacca, Beşiktaş'ın ciddi olarak düşündüğü golcülerin başında geliyor.

Porto'dan kiralık olarak Beşiktaş'ta harika işlere imza atan Vincent Aboubakar konusunda kafa karışıklığı yaşanıyor. Beşiktaş oyuncuyu bonservisiyle almak için 5 milyon Avro teklif etti. Olmazsa kiralama için düşünülen rakam 1,5 milyon Avro.

İmzaların atılmasının önündeki en büyük engel ise Dinamo Kiev'in isteği 8 milyon Avro bonservis bedeli. Bu transveri Boyko ve bir miktar para ile tamamlamak isteyen Beşiktaş yönetiminin bu tekliflerini bir kez daha Kiev yönetimine sunması bekleniyor.