Beşiktaş maça çıkmadı, hakemler beklenen kararı verdi

Beşiktaş maça çıkmadı, hakemler beklenen kararı verdi

Kupadaki olaylı derbinin kaldığı yerden devamı kararı sonrası bugünkü maça Beşiktaş çıkmadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, “Yanıldım, gelmediler” açıklaması yaptı. Maçın başlama saatinin ardından 15 dakika bekleyen hakem Mete Kalkavan, maçı iptal etti.

Kupadaki olaylı derbinin kaldığı yerden devamı kararı sonrası bugünkü maça Beşiktaş çıkmadı. Maçın başlama saatinin ardından 15 dakika bekleyen hakem Mete Kalkavan, Beşiktaş futbol takımı gelmediği için maçı iptal etti. TFF'nin nihai kararı bekleniyor.

Fenerbahçeli futbolcular sahada yerlerini alırken, hakem heyeti ısınmak için sahaya çıkmaya gerek duymadı. Koridorda 15 dakikalık sürenin geçmesini bekleme kararı aldı.

Fenerbahçeli yöneticiler tribünde yerini aldı, skorbord 57. dakikaya ayarlandı

Aykut Kocaman ise basın mensuplarına şu açıklamaları yaptı:

YANILDIM. GELMEDİLER

“Bu güçlü bir karar. Büyük bir takımın sahaya çıkmamasını söylemesi ve çıkmaması kolay bir şey değil. Yanıldım, gelmediler. Hakem daha kararını vermedi, sanırım yarım saat daha bekleyeceğiz. Turu böyle geçmenin benim tarafımdan sevindirici yanı yok. Tura yakın görünüyorduk... Tur yeşil sahada oynanarak sonlanmalıydı. Basın toplantısında bunları söyledim. Finale gidecek takım sahadan çıkmalıydı, olmadı. Yapacak bir şey yok. Bu beni mutlu etmedi. Bu yaşadığım duyguya, oynayarak elenmeyi tercih ederdim. İş sahada bitmeli, neyse bir takım şeylere girmeyeyim. Burada halledilse çok daha mantıklı bir çözüm olurdu.