Beşiktaş'ta ilginç olay! Oyuna girmek istemedi

Beşiktaş'ta ilginç olay! Oyuna girmek istemedi

Beşiktaş'ın deplasmanda Alanyaspor'u 2-1 yendiği maçta ilginç bir olay yaşandı.

Beşiktaş, Alanyaspor'u Cenk ve Negredo'nun golleriyle 1-0 mağlup ederken maç içerisinde çok konuşulacak bir şey oldu.
NTV Spor'un haberine göre, Beşiktaş'ta karşılaşmanın son bölümlerinde ısınan isimlerden Jeremain Lens, teknik direktör Şenol Güneş tarafından oyuna girmek için çağırıldı.
Ancak Lens, oyuna girmek istemediğini belirtti. Daha sonra ise Gary Medel, oyuna girmek için çağrıldı. Fakat Medel de Şenol Güneş'e oyuna girmek istemediğini söyledi. Yaşananlar sonrası Şenol Güneş, Necip Uysal'ı sahaya sürdü.
Şenol Güneş'ten açıklama

Güneş, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise Aytemiz Alanyaspor karşısında yaptığı son değişiklik öncesi kenarda ısınan tüm oyuncuları yedek kulübesine çağırdığını belirterek, "Orta sahada değişiklik yapmayı düşünüyordum. Oyuncuları yanıma çağırırken kimi alacağımı henüz söylememiştim. Medel'i düşünüyordum. Medel'in 'Ben girmeyeceğim.' havası vardı. Ben o anda Necip'i söyledim. Kötü niyetleri yoktu. Geliş tarzları yürüme şeklindeydi. Bu doğru değil, hepsi heyecanla gelmeliler. Ben çağırdığımda her oyuncu koşarak gelmeli." değerlendirmesinde bulundu.
Futbol yorumcusu yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Lens, Medel, siz ne yaptınız geldiğinizden beri? Önce aynaya bakacak oyuncu. Özel uçaklarla gelirken, burası köy takımı zannettiler" dedi.
Ayrıca Oğuzhan Özyakup da oyundan çıktığı sırada Şenol Güneş'e yönelik bazı agresif tavırlar sergiledi.