Beşiktaş'tan Fener'e darbe: Alex ile anlaştılar!

Beşiktaş'tan Fener'e darbe: Alex ile anlaştılar!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex de Souza ile Beşiktaş altyapısının başına geçmesi konusunda anlaştı

Beşiktaş Kulübü Başkanı  Fikret Orman ekim ayı başında  Brezilya'ya gitmişti. Bu konudaki haberler spor basınında yer aldı. Orman ve ekibini,  Brezilya'da  Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından  Alex De Souza ağırlamış ve yakından ilgilenmişti. Efsane futbolcu neredeyse bütün programlarında ekibe eşlik etti.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'A GELMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Biz de bu samimiyetin perde arkasını merak edip araştırdık.  Alex De Souza, Galatasaray-  Fenerbahçe derbisinden sonra verdiği mülakatlarda, başkanlık yarışı,  Fenerbahçe ya da  Galatasaray'a gelme konularında çok net cevaplar vermişti. Brezilyalı oyuncu her iki takıma da gelmeyi düşünmediğini, başkanlık yarışında da  Aziz Yıldırım ya da  Ali Koç'u desteklemeyeceğini net bir şekilde İfade etti.

FİKRET ORMAN, BEŞİKTAŞ ALTYAPI SORUMLULUĞU İÇİN ANLAŞTI

Ancak  Fikret Orman ve ekibi,  Brezilya'da iken Alex'le işi bitirmiş. İddialara göre,  Alex De Souza İle  Beşiktaş'ın altyapı sorumluluğu için el sıkışıldı.  Türkiye futbol kamuoyu, özellikle de Fenerbahçeliler Alex hayalleri kurarken, siyah-beyazlı yönetim  Fenerbahçe ile özdeşleşen Alex'i  Beşiktaş'a gelmeye ikna etti. Yine öğrendiğimize göre, 2018 başında Alex'in  Beşiktaş ile anlaşma yapması bekleniyor.