Beşiktaş Yöneticisi resmen duyurdu: Gary Medel ile ilgileniyoruz!

Beşiktaş Yöneticisi resmen duyurdu: Gary Medel ile ilgileniyoruz!

Beşiktaş'ta dış ilişkilerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Şili basınına yaptığı açıklamada, "Gary Medel ile ilgileniyoruz. Transfer için çözüm arıyoruz" ifadelerini kullandı

Bir süredir gündemde olan  Gary Medel konusunda  Beşiktaş'tan flaş bir açıklamada geldi. Beşiktaş'ta dış ilişkilerden sorumlu yönetici  Erdal Torunoğulları  Gary Medel ile ilgilendiklerini açıkladı.  Gary Medel konusuna yakından ilgi gösteren  Şili basını,  Erdal Torunoğulları ile bu konuda kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

MEDEL'LE İLGİLENİYORUZ

Erdal Torunoğulları,  Şili basınınna yaptığı açıklamada ''Medel ilgilendiğimiz bir oyuncu. Kendisini transfer etmek için bir çözüm (finansal) arıyoruz. Dürüst olmak gerekirse Medel'in  Inter ile olan sözleşmesindeki koşulları bilmiyorum. Ancak yakından ilgilendiğimiz, çok güçlü ve iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı. Inter'in yeni teknik direktörü Luciano Spaletti'nin de kadroda düşünmediği Medel, bir süredir siyah-beyazlı takımın gündeminde yer alıyor. Beşiktaş'ın Medel ile anlaşmaya yakın olduğu ve kulübü  Inter'e de 2 milyon Euro önerdiği öğrenildi.