Beşiktaş'ta Aboubakar transferinde sıcak gelişme

Beşiktaş'ta Aboubakar transferinde sıcak gelişme

Beşiktaş, Vincent Aboubakar için temaslarını sıklaştırdı

 Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldıktan sonra özür dileyerek takıma geri dönen Arjantinli yıldız Jose Sosa için yeni, gelişmeler yaşanıyor. İtalyan ekibi Milan'ın rakamı yükselttiği ve Beşiktaş'ın bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. 
 Geçtiğimiz aylarda 4 milyon Euro'luk ilk teklifle Beşiktaş'ın kapısını çalan Milan'ın teklifi siyah beyazlı yöneticiler tarafından yeterli bulunmamış, ardından gitmek istediğini belirterek antrenmanlara çıkmayan Sosa kadro dışı bırakılmıştı. Sonrasında transfer için fiyatta artış yaparak teklifinde ısrarcı olan Çizme ekibi, Sosa'yı kadrosuna katmaya çok yakın. 
 Milan'ın Çinlilere satılmasından sonra menajerler aracılığı ile 7.5 Milyon Euro'ya kadar çıkan teklif Beşiktaş'a cazip geldi. Siyah beyazlıların bu teklifi kabul etmeye yakın olduğu öğrenilirken, birkaç gün içinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor. 
 Geçtiğimiz sezonun şampiyon kadrosundan oyuncu kaybetmeden takviye yapılmasını isteyen Şenol Güneş, oyuncuların ayrılmasına sıcak bakmıyor. 
 Sosa'nın gitmesi durumda Beşiktaş'ın transfer politikasında da değişiklikler olacak. Stoper ve forvet takviyeleriyle transfer sezonunu kapatmayı planlayan Beşiktaş, bir de 10 numara pozisyonunda oynayacak oyuncuya ihtiyaç duyacak. 
 Ayrıca 7.5 milyon Euro'nun gelmesiyle siyah beyazlıların transfer yapabilmek için eli rahatlayacak. Şu ana kadar bonservis bedelsiz kiralama ve satın alma opsiyonu ile transfer yapmaya çalışan Beşiktaş, Sosa'nın satışından gelecek olan parayla da biraz olsun rahat nefes alacak. 
 Porto'da oynayan Vincent Aboubakar için girişimlerine davam eden Beşiktaş, Sosa'nın durumunun netleşmesinin ardından, temaslarını sıklaştıracak. Aboubakar için teknik direktör Şenol Güneş'in onay verdiği ve alınacak ismin biran önce takıma katılmasını istediği öğrenildi. 
 Karıyerinde 43 kez Kamerun Milli Takım formasını giyen siyahi golcü, 13 gole imza atarken, geçtiğimiz sezon Porto ile 35'i ilk 11'de olmak üzere 42 maça çıkarken, 18 gole imzasını attı.