Brezilya şaşırttı!

Brezilya şaşırttı!

Ekvator ile golsüz berabere kalan Brezilya, Copa America'ya kötü bir başlangıç yaptı.

Copa America B Grubu’nda ilk maçına çıkan Brezilya, Ekvator ile 0-0 berabere kaldı. İki takımın da 1 puanla başladığı grupta ilk maçını kazanan Peru, liderliğe yükseldi.

Maç boyunca oyunu kontrol eden ve topla oynama yüzdesi yüzde 70 olan Brezilya, buna rağmen pozisyon üretmekte zorlandı. Güçlü rakibi karşısında sıkı savunması ile dikkat çeken Ekvator’un ise hızlı hücumlarla etkili olduğu gözlendi. Brezilya’nın kaleyi bulan sadece 2 şut çekebilmesi, turnuvanın favorilerinden biri olarak gösterilen sambacıların taraftarlarını şaşırttı.

PERU KAZANDI


B Grubu’nda oynanan diğer karşılaşmada ise Peru, zorlandığı maçta zayıf rakibi Haiti’yi tek golle geçmeyi başardı. Haiti kalecisi Johny Placide’yi aşmakta zorlanan Peru’ya galibiyeti getiren golü 61. dakikada Paolo Guerrero kaydetti.

Bu galiibyetle B Grubu’nda liderliğe yükselen Peru, ikinci maçında Ekvator ile karşılaşacak. Haiti ise Brezilya ile mücadele edecek.

PUANLAR PAYLAŞILDI


Copa America A Grubu’nda oynanan karşılaşmada ise Paraguay, son dakikada Kendall Waston’ın kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Kosta Rika’yı yenmeyi başaramadı. Başa baş geçen mücadele, başladığı gibi 0-0 berabere sonuçlandı.

Bu beraberlikle yara alan Paraguay, ikinci maçında Kolombiya ile karşılaşacak. Kosta Rika ise ev sahibi ABD ile oynayacak.