Burak Yılmaz'dan sevindiren haber!

Burak Yılmaz'dan sevindiren haber!

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada kasığında oluşan ağrı nedeniyle 20’inci dakikada oyundan çıkan Burak Yılmaz’ın MR’ı temiz çıktı

Deneyimli forvet oyuncusunun çekilen MR sonrasında her hangi bir bulguya rastlanmadığı belirtildi. Kasığında gerilme olan oyuncunun 1-2 gün dinlendirildikten sonra takımla çalışmalara başlayacağı, haftasonu oynanacak Göztepe maçında takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

Trabzonspor da resmi internet sitesinden Burak Yılmaz açıklaması yaptı

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Fenerbahçe maçında kasığındaki ağrı nedeniyle oyundan çıkan futbolcumuz Burak Yılmaz’ın bugün çekilen MR sonucunda sağ kasık kas tendon bileşkesinde 1-2’nci derece zorlanma tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

KÜÇÜKAKYÜZ’E KUTLAMA

Bu arada, Trabzonspor Kulübüne ait sosyal medya hesabı twitter'dan Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevine atanan Hasan Küçükakyüz için paylaşılan mesajda, “Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevine atanan hemşerimiz ve 323 nolu Onur Üyemiz Hava Orgeneral Hasan Küçükakyüz’ü kutlar, başarılar dileriz” denildi.