Bursaspor: Hedefimiz play-off

Bursaspor: Hedefimiz play-off

Türkiye Basketbol Ligi’nde Spor Toto Süper Lige yükselme şansını son maçta yitiren Bursaspor Durmazlar, yeni sezon çalışmalarına başladı

Türkiye Basketbol Ligi’ndeki ilk yılında ilk 2 şansını son maçta yitiren Bursaspor Durmazlar, yeni sezon çalışmalarının startını Atatürk Spor Sarayı’nda akşam üzeri yaptığı tek antrenman ile verdi. Bursaspor Durmazlar, geçen sezonki kadrosundan kaptan Salih, Erdem, Dejan, Karlo ile genç oyuncu Ceyhun’u bırakırken, kadrosunu 9 yeni oyuncu ile takviye etti. 9 Ağustos’a kadar Bursa’da çalışmalarını sürdürecek olan Bursaspor Durmazlar, 9 Ağustos’ta 10 günlük kamp için Çanakkale’ye gidecek. 31 Ağustos’ta Bursa’da ilk maçını yapacak olan yeşil beyazlılar 4-6 Eylül’de Kartepe’de, 9-12 Eylül’de ise Belgrad’taki turnuvada yer alacak.

Başantrenör Şemşettin Baş, ligin bu sezon daha zorlu geçeceğine dikkat çekerek, “Bursaspor’u bu zorlu ligde daha iyi temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz yine play-off grubu olacak” dedi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden Spor Hekimi Osman İlhan ise takımın yeni doktoru oldu.