Büyükçekmece yola Özhan Çıvgın ile devam ediyor!

Büyükçekmece yola Özhan Çıvgın ile devam ediyor!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Demir İnşaat Büyükçekmece yeni sezona koç Özhan Çıvgın ile devam etme kararı aldı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre koç Özhan Çıvgın, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü’ndeki baş antrenörlük görevine bu sezon da devam edecek.

Yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Takımımızı bir alt ligden alıp Spor Toto Basketbol Ligi’ne çıkaran ve çıktığı 2015-2016 sezonunda da ilk yarı Türkiye Kupası Finallerine kalan sezonunda son maçta şanssız kayıp ile Play-Off’a gidemeyen ancak tarihinde ilk kez Avrupa’ya gidişinde takımımızın Baş Antrenörü olan Özhan Çıvgın bu yılda Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımımızda Baş Antrenör olarak görevini sürdürecek. Özhan Çıvgın, Avrupa’da ilk 16 takım arasına çıkardığı takımımızı yoğun tempo ve üst üste gelen sakatlıklara rağmen ligi 13. sırada bitirme başarısını gösterdi. Yeni sezonda da takımımızın başında Baş Antrenör olarak görev yapacak olan hocamıza şimdiden başarılar diliyoruz.”

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çıvgın'ın başarılı bir antrenör olduğunu belirterek, önümüzdeki sezonda çok daha iyi sonuçlar elde edeceklerini belirtti.