Çaykur Rizespor Akın Çorap Giresunspor: 1-0

Çaykur Rizespor Akın Çorap Giresunspor: 1-0

Sahasında Akın Çorap Giresunspor'u mağlup eden Çaykur Rizespor, liderliğini sürdürdü. Ligin bitmesine iki hafta kala en yakın rakibi ile arasında 4 puan fark bulunan Çaykur Rizespor, bir galibiyet daha alması halinde Süper Lig'e şampiyon olarak yükselecek.

Spor Toto 1’inci Lig’de Çaykur Rizespor, sahasında Akın Çorap Giresunspor´u 1-0 mağlup etti. Ligde en yakın rakibi Ankaragücü’nün 4 puan önünde lider durumda bulunan Çaykur Rizespor, kalan iki haftada bir galibiyet daha alırsa şampiyon olarak Süper Lig’e yükselecek.

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Mehmet Kapluhan, Kemal Elmas

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Ramos, Mehmet, Orhan, Robin, Galip (Dk. 73 Abdullah), Recep (Dk. 46 Lincoln), Saadane, Süleyman (Dk. 79 Oğulcan), Vedat Muriç, Samudio

AKIN ÇORAP GİRESUNSPOR: Ahmet, Caner, Aykut, Dimitradis, Dialiba (Dk. 71 Mustafa Batuhan), Nascimento (Dk. 60 Fatih), Recep (Dk. 82 Atta), Çağlar, Ahmad Abed, Sinan, Abdulkerim

GOL: Dk. 49 Samudio  (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Saadane (Çaykur Rizespor) – Caner, Fatih, Ahmad Abed (Akın Çorap Giresunspor)

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI

9′ Samudio sol kanattan taşıdığı topu ceza sahasında Recep´e gönderdi. Bu oyuncudan önce Giresunspor defansı topu kornere gönderdi.

34′ Sinan’ın indirdiği topu ceza sahası sağ çaprazından kaleye gönderen Nascimento’nun şutunu kaleci Gökhan kornere çeldi.

38′ Çağlar’ın yaklaşık 35 metreden sert şutunda, kaleci Gökhan topu direk dibinden kornere çıkarmayı başardı.

GOL! 49′ Vedat Muriç´in serbest vuruşta ceza sahasına ortaladığı topu kafayla kaleye gönderen Samudio´nun vuruşunda top ağlara buluştu: 1-0.

57′ Ceza sahası sol çaprazından Lincoln´un sert şutu kale direğinin hemen yanından auta gitti.

90′ Oğulcan’ın pasında ceza sahasında Lincoln’un şutunda topu kaleci Ahmet kornere çıkardı.