Çeyrek final için kızının doğumunu kaçırdı

Çeyrek final için kızının doğumunu kaçırdı

Eşi bir kız çocuğu dünyaya getiren İsveç Milli Takımı kaptanı Andreas Granqvist, her şeye rağmen İngiltere ile oynayacakları maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacağını söyledi.

2018 Dünya Kupası çeyrek finalinde İngiltere ile karşılaşmaya hazırlanan İsveç’te takım kaptanı Andreas Granqvist’in büyük bir fedakarlık yaptığı ortaya çıktı.

Eurosport Türkiye'de yer alan habere göre, geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında konuşan 33 yaşındaki futbolcu, hamile eşinin normal şartlarda geçtiğimiz salı günü doğum yapması gerekirken hâlâ çocuğunun dünyaya gelmediğini belirtmiş, fakat tüm endişelerine rağmen Rusya'dan ayrılmayacağını ve çeyrek final maçında takım kaptanı olarak sahadaki yerini alacağını söylemişti.

Tecrübeli futbolcuya müjdeli haber bugünün erken saatlerinde geldi. Sophie Granqvist sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bebekleri Mika'nın dünyaya geldiğini duyurdu. Kısa süre sonra baba Granqvist de çocuğunun sağlıklı bir şekilde doğmasından duyduğu memnuniyeti sosyal medyadan dile getirdi.