Cgyhrynskiy: Ronaldo dünyanın en iyisi değil çünkü o bencil!

Cgyhrynskiy: Ronaldo dünyanın en iyisi değil çünkü o bencil!

Barcelona'nın hayal kırıklığı transferlerinden olan Dmitro Cgyhrynskiy, eski takımı ve Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

 İspanya La Liga takımlarından Barcelona’nın eski futbolcusu Dmitro Cgyhrynskiy, Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.
AEK Atina takımında forma giyen Ukraynalı futbolcu, 2009 yılında Shakhtar Donetsk takımından 25 milyon euro bedelle transfer edildi ancak 1 yıl sonra 15 milyon euro’ya geri gönderildi.
Katalan ekibindeki döneminden bahseden 31 yaşındaki savunma oyuncusu, “Barcelona farklı bir dünya. Takımda Messi ve Ibrahimovic vardı ve seviye inanılmazdı. Bu takımın bir parçası olmaz çılgıncaydı. Ama benim için 25 milyon euro ödemişlerdi ve bu baskı oluşturuyordu. Çünkü gerçek bedelim bu değildi” dedi.

Adaptasyon sürecini atlatamadığını söyleyen Cgyhrynskiy, “Takıma alışmak için zaman ihtiyacım vardı ama bunu başaramadım. Gerçek şu ki, Camp Nou’da protesto edilmek beni şaşırtmıştı. 5 dakika içinde ıslıklandım ve daha sonra beni gönderdiler” ifadelerini kullandı.
Pep Guardiola ile arasında iyi bir ilişki olduğunu söyleyen Chygrynskiy, “En son Douglas Costa hakkında görüşlerimi almak için beni aramıştı” şeklinde konuştu.
Öte yandan Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında konuşan Ukraynalı savunmacı, “Cristiano iyi bir skorer ama dünyanın en iyisi değil çünkü o bencil biri. Messi farklı. O daima takımını düşünüyor” yorumunda bulundu.