CHP'li isim Ali Koç'un toplantısında

CHP'li isim Ali Koç'un toplantısında

CHP İstanbul örgütünün önemli isimlerinden Ulaş Gürbüz de Ali Koç'un kritik toplantısına katıldı.

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, Wow Otel'de Fenerbahçe kongre üyeleri ile bir araya geldi. Koç'un toplantısına CHP İstanbul Örgütü'nün önemli isimlerinde, aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi Ulaş Gürbüz de katıldı. Gürbüz, Aziz Yıldırım-Ali Koç rekabetinde kongredeki oyunun rengini de belli etmiş oldu. Bakırköy Belediyesi Hukuk Danışmanı Avukat Mutlu Aydın Güneşli de Koç'un toplantısına katılanlar arasında yer aldı.

Koç toplantıda kritik açıklamalarda bulundu. Koç "Fenerbahçe’mizin tarihine yön verecek seçimli olağan genel kurulumuza sayılı günler kala, siz değerli kongre üyelerimizin ve taraftarlarımızın seçim sürecine bu denli sahip çıkıyor oluşu, benim ve ekip arkadaşlarım için paha biçilmez bir motivasyon kaynağı. Sizlerin huzurunda, bizlere gösterdiğiniz teveccüh ve desteğe minnet duyduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim" dedi.

Koç, "Özellikle son 2 sezonda mabedimiz Kadıköy’deki taraftar ortalamamız, tarihimizde hiç alışık olmadığımız seviyelere inmiştir. Hatta bu alanda maalesef ezeli rakiplerimizin gerisine düştüğümüzü dahi söyleyebiliriz. Aynı dönemde, sahamızda rekor seviyede puan kayıpları yaşamamızı bunun sonucu olarak görebiliriz" ifadelerini kullandı.

Koç, Fenerbahçe'ye sermaye girişinde bulunacaklarını ve hedeflerinin de hep zirve olduğunu söyledi.