Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik Galatasaray-Başakşehir maçına müdahale mi edecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik Galatasaray-Başakşehir maçına müdahale mi edecek?

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren bugün Galatasaray kritik bir maça çıkacak olan Medipol Başakşehir'e AKP Genel Başkanı Erdoğan'dan destek geldi. Erdoğan, "Başakşehir tribünlerinin dolması lazım" dedi. Erdoğan'ın bu açıklamasına CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin'den tepki geldi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında kritik mücadelede Galatasaray'a konuk olacak Medipol Başakşehir'le ilgili olarak çağrıda bulundu. AKP'nin Başakşehir 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Medipol Başakşehir'in tribünlerinin boş olmasına tepki gösterdi.

Erdoğan, "Tribünleri Başakşehir gençliğinin doldurması lazım. Gençler buna var mıyız? Şampiyonluğa oynuyorsunuz, tribünlerin dolması lazım. Bunu halletmeniz lazım. Bakın, aniden bir sürpriz yaparım, Başakşehir'in bir maçına gelirim... Tribünleri boş görürsem olmaz" ifadelerini kullandı.

'HAKİMLERDEN SONRA HAKEMLERE DE AYAR...'

Erdoğan'ın bu açıklamalarına CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin'den tepki geldi. Tekin twitter'dan yaptığı açıklamada; "AKP Genel  Başkanı Erdoğan'ın bugün oynanacak Galatasaray maçı öncesi Başakşehir'i destekleyen açıklamalarını esefle karşılıyoruz" diyerek şu ifadeleri kullandı:

Hakimlerden sonra Hakemlere de ayar vermeye çalışan bu zihniyet karşısında karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'den tarafsız bir yönetim bekliyoruz.