Demirören: Antrenmanda tesadüfen işini kaybeden bir hoca yok daha önce

Demirören: Antrenmanda tesadüfen işini kaybeden bir hoca yok daha önce

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal'ın dün akşam TRT'de katıldığı programda Fatih Terim'in milli takıma gidiş süreci hakkındaki açıklamalarına cevap verdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, dün akşam katıldığı bir televizyon programında Fatih Terim'in, sarı kırmızılı takımdan ayrılıp milli takıma geçiş süreci ile ilgili açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Ünal Aysal açıklamalarında şunları söyledi: Fatih Hoca ile aramızda bir yanlışlık oldu. Bir ağustos günü, Florya'ya uğradım. Bana bir sürü duyumlar geliyordu 'Hoca milli takıma gidiyor' diye. Başkan olarak ilgilenmezseniz, görevinizi ihmal edersiniz. Beni de çok iyi karşıladı sağ olsun.

Ünal Aysal açıklamalarına şu şekilde devam etti:

'GALATASARAY'DA KALACAĞIM'

'Hocam böyle bir şeyler var' dedim. O da 'Milli görev, ısrar ediyorlar. 4 tane maç oynanacak. Bana ihtiyaçları var' dedi. 4 maç içinse sorun yok dedim. Fatih Hoca 'Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'da kalacağım' dedikten sonra sorun benim için kapandı. Yıldırım Demirören'le konuştum, Fatih Hoca'nın 4 maç takımın başında kalacağını, aynı zamanda Galatasaray'ın da başında olacağını söyledim. Demirören şaşırdı, 'Biz böyle anlaşmamıştık' dedi. Daha sonra Yıldırım Demirören, '4 maçlık formül bize uymaz. Biz başka alternatif bakalım o zaman' dedi. Sohbet orada bitti.

'TELEVİZYONU AÇTIĞIMDA İMZA MERASİMİ GÖRDÜM'

'Fatih Hoca'ya dönüp 'Bu işi temizledik' dedim, rahatladık. Ben o gün Bodrum'a gittim, tekneme bindim. Televizyonu açtığımda bir merasim gördüm, imza merasimi. Baktım Fatih Hoca da orada, baş rollerde. Bir kulüp başkanı olarak size ne hissederdiniz diye sorsam, uykunuz kaçar mıydı?  Fatih Hoca ile aramızda yaşanan sorun buydu. Başka bir şey olmadı. Bu olaydan sonra hoca ile bir yerde görüşmedik. O dönem 4 maçlık süreçte 1 galibiyet aldık, 3 maçı kazanamadık. 'Ne oluyoruz?' demek için görüşmek istedim, hoca ile görüşemedim. Hocayı Galatasaray'dan biz göndermedik. Milli Takım'ı seçen hocanın kendisi! Davet ettik, hoca 'Çok işim var, gelemem' dedi. Antrenmanda tesadüfen işini kaybeden bir hoca yok daha önce. Bunlar önceden bilinen şeylerdi.'