Demirören Medya'dan Ali Koç'a sansür

Demirören Medya'dan Ali Koç'a sansür

Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu Demirören Medya yayın organları Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına yer vermedi. 

YURT HABER

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Başkanvekili Semih Özsoy, hakem hatalarına ilişkin basın açıklaması gerçekleştirmiş ve TFF'yi eleştirmişti. TFF'de Fenerbahçe'yi temsil eden Nihat Özdemir ise bir gazeteye verdiği röportajda "Ali Koç başarısızlığa kılıf arıyor" diye konuşmuştu. 

'SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM' 

Özdemir'in açıklamalarına ilişkin FB TV ve Fenerbahçe'nin Youtube kanalından kamuoyuna seslenen Ali Koç, Özdemir'i açıklamaları için aradığını ve Özdemir'in, "Ben bu açıklamaları söylemek zorunda kaldım" dediğini ifade etmişti. Koç, "neden mecbur kaldığı konusundaki sebepleri dinlediğim zaman açıkçası üzülsem mi, şaşırsam mı, Nihat bey için üzülsem mi, kızsam mı bilemedim" diye konuşmuştu. 

Ali Koç'un bu çarpıcı açıklamaları gündeme bomba gibi düştü ancak Demirören Medya grubunda yer alan Hürriyet, Milliyet, Posta ve asıl işi spor gazeteciliği olan Fanatik gazetelerinde ve internet portallarında da Koç'un açıklamalarına yer verilmedi. 

HÜRRİYET'TE AYRILIK
Bu gelişmelerin ardından Hürriyet gazetesinde 10 yıldır Fenerbahçe muhabirliği yapan Ahmet Ercanlar, istifa ettiğini açıkladı.