Derbi öncesi flaş gelişmeler…

Derbi öncesi flaş gelişmeler…

Kaldığı yerden 65. dakikadan itibaren devam etmesine karar verilen Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için belirlenen başlama saati 20.30'a az bir süre kala iki kulüp cephesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan ve 65. dakikasından itibaren kaldığı yerden devam edilmesine karar verilen Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinden önce gözler iki kulübe çevrildi.

19.40: Fenerbahçe, esame listesini TFF’ye bildirdi: Volkan, Hasan Ali, Neustadter, Skrtel, Mehmet, İsmail, Şener, Giuliano, Josef, Valbuena, Soldado

19.30: Beşiktaş’ın akşam antrenmanı sona erdi.

'HARİKA MAÇ OYNADIK' TWEETİ

19.28: Ryan Babel’den antrenman sonrası olay paylaşım: “Harika bir maç oynadık.” Hollandalı bir süre sonra ‘tweet’i sildi.

19.20: Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman sahaya çıktı. Hakemler ise zemin kontrolü yapmak için sahada…

19.00: Divan Kurulu’nda yapılan oylama sonucunda karşılaşmaya çıkmama kararı alan Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde akşam antrenmanına saat 18.00’de çıkarken Fenerbahçe ise Ülker Stadyumu’na doğru yola çıktı ve stadyuma giriş yaptı.

Başlama saati 20.30 olarak belirlenen maç için Hakem Mete Kalkavan’ın prosedür gereği sahaya çıkması ve Fenerbahçe ile birlikte 15 dakika bekledikten sonra maçı yeniden tatil etmesi bekleniyor. Beşiktaş aldığı karar doğrultusunda sahaya çıkmazsa hükmen mağlup ilan edilecek ve Teleset Mobilya Akhisarspor’un finaldeki rakibi Fenerbahçe olacak.