Derbide gerginlik...Maç durdu

Derbide gerginlik...Maç durdu

Pepe derbide gördüğü kırmızı kartla Galatasaray derbisini tehlikeye soktu. İlk yarısı gergin geçen maçın ikinci yarısı da iki takım oyuncuları arasındaki tartışmalarla başladı. Sahaya atılan yabancı maddeler teknik direktör Şenol Güneş'in kafasına isabet edince maç durdu.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Pepe maçın 30. dakikasında kırmızı kart gördü. Portekizli futbolcunun bu kartı maçı etkilediği kadar siyah-beyazlıların 31. haftada Galatasaray ile oynayacağı derbiyi de etkileyebilir.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-2 berabere biten ilk maçın rövanşında Fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşıyor. Beşiktaşlı futbolcu Pepe, 30. dakikada Josef de Souza'ya yaptığı faul sonrasında gördüğü kırmızı kart ile oyundan atıldı. Bu pozisyonda Caner Erkin de hakeme itirazdan dolayı sarı kart gördü.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz berabere bitti.

Yıldız savunmacı direkt kırmızı kart gördüğü için en az iki maç ceza alacak. Beşiktaş Tahkim'e itiraz eder ve Pepe'nin cezasında indirim olmazsa deneyimli stoper TT Stadı'nda oynanacak Galatasaray derbisinde yer alamayacak.

FERNANDAO İLE ATIŞTI

Pepe gördüğü kırmızı kartın ardından alkış yaparak kenara doğru geldi. Bu sırada Fenerbahçe kulübesinde bulunan Fernandao ile Portekizli arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, oyuncusunu çekerek, gerginliği azaltmaya çabaladı. Mücadele Pepe'nin oyundan çıkmasıyla devam etti.

Bu arada maçta, hakem Mete Kalkavan oyunu durdurdu. Ricardo Quaresma'nın korner kullanırken atılan yabancı maddeler nedeniyle Mete Kalkavan bu kararı aldı. İlk olarak 24. dakikada kafasına anahtar isabet eden Ricardo Quaresma, vuruşu yapmaktan vazgeçerek hakem Mete Kalkavan’ın yanına gitti.

Mücadelede 41. dakika oynanırken, Ricardo Quaresma bir kez daha korner kullanmak üzere köşe gönderine gitti. Yine taraftarların sahaya yabancı madde atması sonucu hakem Mete Kalkavan, oyunu durdurdu. Önce dördüncü hakemden anons isteyen Mete Kalkavan, yabancı maddelerin bir kez daha atılması sonucu yardımcılarını ve takım kaptanlarını yanına çağırdı.

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyetinin de uyardığı taraftarlar, polisin de olay yerine gelmesi ile yabancı madde atmayı durdurdu. Volkan Demirel de sahaya yabancı madde atan tribünlere gelerek tepki gösterdi. Yaklaşık dört dakika oynanmayan maç kaldığı yerden devam etti.

İKİNCİ YARI DA GERGİN

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında ikinci yarı oynanıyor... Maçın 30. dakikasında ise Pepe direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldığı için Beşiktaş maça 10 kişi devam ediyor. İlk yarısı gergin geçen maçın ikinci yarısı da iki takım oyuncuları arasındaki tartışmalarla başladı.

Sahaya atılan yabancı maddeler teknik direktör Şenol Güneş'in kafasına isabet edince maç durdu...