Derbide ortalık karıştı: 3 kırmızı kart 4 gol

Derbide ortalık karıştı: 3 kırmızı kart 4 gol

Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında Negredo'nun golü 14. dakikada geldi. Fenerbahçe'nin bu gole cevabı gecikmedi. Ancak 11. dakikadaki poziyon maça damgasını vurdu. Maçın devre arasında gerginlik tırmanırken, Potuk, Quaresma ve Volkan Demirel kırmızı kart gördü. Aykut Kocaman sahaya girdi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 3 kırmızı kartın çıktığı ve 4 golün olduğu maçta Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park'ta 2-2 berabere kaldı.

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşmış Siyah-Beyazlı ekip sahadan 3-1 galip ayrılmıştı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Vodafone Park'ta yine karşı karşıya geldi. Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında Negredo'nun golü 14. dakikada geldi. Fenerbahçe'nin bu gole cevabı gecikmedi. Sarı-Lacivertliler Soldado'nun golü ile eşitliği yakaladı. Ancak 11. dakikadaki poziyon maça damgasını vurdu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşı karşıya gelldi. Bu mücadele 1-1 devam ederken, maç 0-0 giderken gelişen bir pozisyon büyük bir tartışma yarattı.

Karşılaşmanın 11. dakikasında Beşiktaşlı futbolcu Medel topa müdahalede bulundu. Top Beşiktaş'ın kalesine doğru yönelirken, Alper Potuk orada baskı uyguladı.

Alper'in baskı uygaldığı pozisyonda Pepe rakibinin müdahalesi olmadan yerde kaldı. Alper Potuk kaleci ile karşı karşıya kaldığında müsabakanın hakemi Fırat Aydınus, ofsayt kararı verdi.

Hakem Fırat Aydınus topun Mehmet Ekici'den gittiğini sandı. Ancak top net bir şekilde Medel'den çıktı. Bu pozisyon sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

ORTALIK KARIŞTI

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor.

Ev sahibi Beşiktaş, 14. dakikada Negredo'nun attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Fenerbahçe 17. dakikada Soldado'nun attığı golle skoru eşitledi: 1-1...

Beşiktaş'ta Caner Erkin'in 36. dakikada şutu direkten döndü.

Fenerbahçe'de Alper Potuk 44. dakikada Tolgay Arslan'ı ittiği için ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Fenerbahçe 45+2. dakikada Şener Özbayraklı'nın attığı golle maçta 2-1 öne geçti.

AYKUT KOCAMAN SAHAYA İNDİ

İlk yarı Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın 52. dakikasında ortalık bir anda gerildi. Beşiktaş'ta Quaresma'nın Josef de Souza'nın yüzüne vurduktan sonra kırmızı kart görmesi sonrasında saha içi karıştı. İki takım oyuncuları birbirine girerken Aykut Kocaman saha içine kadar girerek Volkan Demirel'i kalesine geçmesi için uyardı.

Maçın hakemi karışıklık sonrasında Mehmet Ekici sarı kart gösterdi. Fenerbahçe'de Volkan Demirel 76. dakikada hakeme itirazlarından dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Beşiktaş 82. dakikada Talisca'nın attığı golle maçta skoru eşitledi: 2-2

Maç, bu skorla tamamlandı.