Derbinin kazananı aslan oldu

Derbinin kazananı aslan oldu

Spor Toto Basketbol Ligi play off yarı final serisi 3. maçında Galatasaray ve Fenerbahçe Abdi İpekçi'de kozlarını paylaşıyor. Mücadeleyi ev sahibi ekip 65-63 kazandı ve seriyi bir sonraki maça taşıdı.

Spor Toto Basketbol Ligi play off yarı final serisi 3. maçında Galatasaray ve Fenerbahçe Abdi İpekçi’de kozlarını paylaşıyor. Mücadeleyi ev sahibi ekip 65-63 kazandı ve seriyi bir sonraki maça taşıdı.

İlk periyot sonucu: Galatasaray-Fenerbahçe: 19-21 İkinci periyot sonucu: Galatasaray-Fenerbahçe: 38-37 Üçüncü periyot sonucu: Galatasaray-Fenerbahçe: 53-50

Olaylar çıktı

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında oynanan Galatasaray Odebank - Fenerbahçe mücadelesi, tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle 4. periyot öncesi durdu.
Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın 4. periyotu için sahaya çıkan Fenerbahçe'ye Sarı-kırmızılı tribünlerden yabancı maddeler atıldı. Bunun ardından önce hakemler, daha sonra da Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasına gitti.
Masa hakemleri sahaya çıktı ancak şu an salonda 4. anons yapıldı. Ancak daha sonra iki takım oyuncuları ve hakemler sahaya geldi karşılaşma kaldığı yerden devam ediyor.