Dev derbideki hakemin sakatlanmasına neden olan holigan öğretmen çıktı!

Dev derbideki hakemin sakatlanmasına neden olan holigan öğretmen çıktı!

Galatasaray'ın sahasında Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada sahaya yabancı madde atarak yardımcı hakem Tarık Ongun'un sakatlanmasına neden olan şahıslardan birinin daha kimliğine ulaşıldı.

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Türk Telekom Stadı’ndan oynanan karşılaşmada Hasan Ali Kaldırım’ın topa eliyle müdahale ettiğini savunan sarı-kırmızılı futbolcular, maçın hakemi Cüneyt Çakır’a penaltı itirazında bulunmuştu. Önü Mariano tarafından kapanan Cüneyt Çakır ise yardımcısı Tarık Ongun’a dönmüştü. Tarık Ongun’dan da penaltı yönünde bir işaret alamayan Cüneyt Çakır, oyunu devam ettirmişti. Bu karara sinirlenen Galatasaray taraftarı ise yardımcı hakem Tarık Ongun’u attıkları yabancı maddelerle yaralamıştı.

Sahaya yabancı madde atanları belirlemek için soruşturma başlatan polis, iki kişiyi gözaltına aldı. Polisin gözaltına aldığı ikinci kişi olan D.B isimli şüphelinin öğretmen olduğu öğrenildi. Kırklareli’nde ikamet eden D.B, İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Şüpheli soruşturmayı yürüten İstanbul Spor Savcısı Asım Ekren’e ifade verdikten sonra serbest kaldı. Diğer şüpheli L.MY. de daha önce gözaltına alınmıştı.