Dick Advocaat, imzayı attı, sistemini açıkladı

Dick Advocaat, imzayı attı, sistemini açıkladı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, 1 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Kendisi için düzenlenen imza töreninde konuşan Advocaat, Grasshoppers maçında oynayacakları sistemi açıkladı.

 Yönetici Şekip Mosturoğlu'nun da katıldığı imza töreninde Hollandalı teknik adam Dick Advocaat, Fenerbahçe'yle 1 yıllık sözleşme imzaladı. 68 yaşındaki teknik adam imza töreninde taktik sistemi ve transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
 İşte Advocaat'ın ilk sözleri;
 Bir kere takımla idmana çıkma fırsatı buldum. Son yıllara bakarsak ligi birinci ya da ikinci sırada bitirmiş Fenerbahçe. Benim sistemin 4-3-3 sistemi. Oyuncuları tanıyorum. Bir süre geçtikten sonra oyuncuların durumuna göre 4-4-2 de yapabiliriz. Bu futbolcuların durumlarına göre değişkenlik gösterir. Bizim için en önemli nokta maç içinde inisiyatif alabilmemiz. Elimizde iyi bir kadro var. Bir yola çıkıyorsak hep birlikte çıkmalıyız. Herkes savaşırsa, bireysel güçler de eklenirse, başarılı oluruz. Daha bir buçuk gün oldu. Sürekli toplantı ve iletişim halindeyiz. İdari menajerimizle görüş alışverişi yapıyoruz. Belki bir tane transfer yapabiliriz ama çok da ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Bizim kadromuz yeterli. Grasshoppers maçında 4-3-3 oynayacağız.