MHP'li Öztürk'ten 'Akşener istifaları' yorumu: Bir gider bin gelir!

MHP'li Öztürk'ten 'Akşener istifaları' yorumu: Bir gider bin gelir!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Meral Akşener’in partisine katılmak için MHP’den istifa edenler için “Bir gider bin gelir” dedi.

Samsun’da gazetecilere Meral Akşener'in ardından MHP'de il ve ilçe teşkilatında yaşanan istifalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, 'önlerinde önemli meseleler olduğunu' ve 'birilerinin kendi şahsi arzularını tatmin etmesi için rakamlarla oynaşmasına vakitlerinin olmadığını' kaydetti.

'HİÇ DE DİKKATE ALMIYORUZ'

MHP’li yönetici sözlerini şöyle sürdürdü: “Teşkilatımız ayaktadır, bir gider bin gelir. Türkiye’nin pek çok yerinde üç-beş kişi bir araya geliyor, ‘800 kişi istifa etti’ diyorlar. Bunların hiçbirinin aslı astarı yok. Oradan buradan devşirerek, ‘Şuradan üç kişi, buradan beş kişi’ diyerek istikbal hazırlanmaz. Onun için bunlar bizi hiç ilgilendirmiyor ve hiç de dikkate almıyoruz.”

​Akşener, partiden ihraç edilmesinin ardından yeni parti kurma çalışmalarına girişmiş, bugüne dek Türkiye'nin dört bir yanından yüzlerce MHP’li istifa ederek yeni partiye katılacağını duyurmuştu.