Emektar golcü taraftara masa ile saldırdı

Emektar golcü taraftara masa ile saldırdı

Futbol hayatını Şili'de sürdüren 41 yaşındaki Sebastian Abreu, bir maçta performansını beğenmeyen taraftara masa ile tartıştı. Sebastian Abreu, daha sonra masada otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Şili 1. Ligi’nde mücadele eden Audax Italiano takımında forma giyen ‘Deli’ lakaplı Sebastian Abreu, futbol sahalarında eşi benzeri görülmemiş bir harekete imza attı. Takımının sahasında Antofagasta ile oynadığı karşılaşmada yaşanan olayda 41 yaşındaki Sebastian Abreu, kendi taraftarına masa ile saldırmaya çalıştı. Mücadelenin 22. dakikasında sakatlanan Ignacio Geraldino’nun yerine oyuna dahil olan Sebastian Abreu, maçta gol atma başarısı gösteremedi. Golsüz beraberlikle biten karşılaşmanın ardından performansını eleştiren taraftara sinirlenen Sebastian Abreu, adeta çılgına döndü.

Sebastian Abreu, ‘Deli’ lakabının kendisine neden takıldığını kanıtlayacak bir şekilde saha kenarında bulunan masayı kaptı. Masayı havaya kaldıran Sebastian Abreu, kendisini eleştiren taraftarın üzerine doğru fırlatmaya çalıştı. Araya giren takım arkadaşları ve güvenlik görevlilerinin sakinleştirdiği olay sonrası Sebastian Abreu, sosyal medya hesabından masa başında oturduğu bir fotoğrafı paylaştı. Sebastian Abreu, paylaştığı fotoğrafın altına ise “Umarım takım üst üste gelen galip gelememe şanssızlığını kıracak. Merak etmeyin masa vidalı” mesajını yazdı.