Emre Belözoğlu: Türk futbolunu en iyi şekilde temsil edeceğiz

Emre Belözoğlu: Türk futbolunu en iyi şekilde temsil edeceğiz

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve takım kaptanı Emre Belözoğlu, Club Brugge ile yarın TSİ 22.00'de oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve takım kaptanı Emre Belözoğlu, Club Brugge ile yarın TSİ 22.00'de oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güçlü bir takımla karşılaşacaklarını hatırlatan Abdullah Avcı, "Avrupa tecrübesi olan bir takımla karşılaşacağız. Ancak bizim de tecrübeli oyuncularımız var. Takım kaptanımız Emre, bugün uluslararası seviyede en fazla maça çıkan Türk futbolcu. Böyle de tecrübeli oyunculara sahibiz. Rakibimiz bizden önce bu maça hazırlanmaya başladı. Bu bizim için dezavantaj olabiliriz. Biz ise ligi geç bitirdik ve yeni sezon daha geç başlayacak. Ancak sisteme dayalı ve önemli oyunculara sahip bir takımız. Bu maç için planımızı yaptık" diye konuştu.

EMRE BELÖZOĞLU: "TÜRK FUTBOLUNU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"

Medipol Başakşehir takım kaptanı Emre Belözoğlu ise kulübün Türk futbolunda örnek olma yolunda ilerlediğini belirtti. Emre, "Club Brugge'ün Avrupa futbolundaki tarihinde geçmişte yapmış olduğu başarılara saygı duyuyorum. Kolay değil. İki ayaklı maç olacak. Her iki takım adına da zor olacak. Biz de iyi takımız. Hem kulüpte, hem saha içindeki kendi ülkemize yaşattığımız başarılar Türkiye'de çok örnek kulüp olma yolunda ilerlediğimizi gösteriyor. Biz iyi konsantre olduk. Yarın sahaya çıkıp, ülkemizi ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" dedi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Öte yandan İstanbul ekibi, Club Brugge ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Jan Breydel Stadı'nda teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Turuncu-lacivertli futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.