Ergin Ataman Fenerbahçelilerin küfürlü mesajını yayınladı!

Ergin Ataman Fenerbahçelilerin küfürlü mesajını yayınladı!

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe maçı sonrası kendisine küfür imalı bir mesaj gönderen Fenerbahçe taraftarı için suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'ye 93-79 mağlup oldukları play-off yarı final maçının ardından, sarı lacivertli bir taraftarın kendisine gönderdiği mesajı Instagram hesabından yayınladı.

Ataman, yayınladığı mesajın altına şu notu düştü:

"Her kimsen telefonuma bu mesajı yollayan; sen ve senin gibiler Türk sporundan temizlenecek! Numarayı derhal savcılığa iletiyorum!"

İŞTE O MESAJ




SERİ 12 MAÇA ÇIKTI

Öte yandan Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısındaki iç saha galibiyet serisi 12 maça çıktı. Son 5 yıldır rakibine evinde kaybetmeyen sarı lacivertli takım, bu süre içinde ev sahibi olduğu maçlarda Sinan Erdem Spor Salonu'nda 1, Ülker Sports Arena'da ise 11 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Sarı-kırmızılı takım Fenerbahçe'yi deplasmanda en son 14 Haziran 2011'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçta 72-71 yendi. Galatasaray, Ülker Sports Arena'da ise yine galibiyetle tanışamadı. Salonun açıldığı 2012 yılından itibaren Fenerbahçe, iç sahada oynadığı 11 maçı da galip bitirdi.

OBRADOVIC'E KARŞI DEPLASMANDA YİNE GÜLEMEDİ


Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, çalıştırdığı takımlarla Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'in ekiplerine karşı deplasmandaki 13. maçı da kazanamadı. Tecrübeli başantrenör, bu maça kadar Obradovic'in çalıştırdığı Panathinaikos'la 4, Fenerbahçe'yle ise deplasmanda 8 kez mücadele etti.  Ataman'ın takımları bu 12 maçı da kaybetmişti. Bu akşamki yenilgiyle Ataman'ın hasreti 13 maça çıktı.  

ATAMAN'A TRİBÜNLERDEN TEPKİ


Ergin Ataman'a maçın başlaması ile sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösterdi. Ataman'ın hakemlere yaptığı itirazlar sırasında tepkinin dozu daha da yükseldi. Maçın ikinci periyodunda Fenerbahçeli Pero Antic ile Galatasaray Odeabanklı Göksenin Köksal arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Bu gerginlik üzerine sarı-lacivertli taraftarlar maç boyunca Göksenin aleyhine tezahüratta bulundu.   

"TERCÜMANIN BEN OLAYIM MI?"

Fenerbahçe'nin ABD asıllı Türk oyuncusu Ali Muhammed, basın toplantısında tercümanı beklerken yanına Sinan Güler oturdu. Sinan'ın, "Tercümanın ben olayım mı?" demesiyle, iki oyuncu arasında esprili bir diyalog yaşandı.