Eski dostlar düşman oldu

Eski dostlar düşman oldu

Uzun süre Milli Takım’da birlikte çalışan Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu’nun arası, Serdar Aziz’in sakatlığının düzelmemesi nedeniyle açıldı

Sinem Fıstıkoğlu /Yurt Gazetesi
Adı sıkça üç büyüklerin transfer listesinde geçen Bursaspor’un savunma oyuncusu Serdar Aziz’in sakatlığı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nu karşı karşıya getirdi. Kasığındaki sakatlık nedeniyle tedavi görüp iyileşen Serdar’ın, Kayserispor-Bursaspor maçında sakatlığının nüksetmesi, Avrupa Şampiyonası öncesinde Fatih Terim’i kızdırdı. 
Fatih Terim hesap sordu! 
 Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile bir görüşme gerçekleştiren Terim'in, oyuncunun sakatlığıyla ilgili ayrıntılı rapor istediği ve oyuncunun tam olarak iyileşmeden neden oynatıldığını sorduğu öğrenildi. Bu soru üzerine sinirlenen Hamzaoğlu'nun, Terim'e, Bursaspor kulüp doktorlarının raporunu yolladığı ve oyuncunun oynayacak hale geldiğini söylediği öğrenildi. 
Serdar tedavi için İstanbul’a çağırıldı

   Bunun üzerine yaklaşık bir ay sonra başlayacak Avrupa Şampiyonası’nda Serdar'a ihtiyacı olduğunu söyleyen Terim’in, oyuncunun raporlarını Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce’ye gönderdiği açıklandı. Yener İnce’nin gelen raporlar doğrultusunda oyuncuyu bizzat kontrol etmek istediği ve Serdar’ı İstanbul’a muayeneye çağırdığı öğrenilirken, Hamzaoğlu'nun bu gelişmelere hayli sinirlendiği ve kulüp oyuncusunun kulüp doktoru tarafından tedavi edilmesi gerektiğini swöylediği ifade edildi. Böylelikle Milli Takım’da birlikte çalışan iki hocanın aralarındaki ipler birkez daha gerildi.