Everton taraftarı, kucağında çocuğuyla Lyon kalecisi Lopes’e vurdu

Everton taraftarı, kucağında çocuğuyla Lyon kalecisi Lopes’e vurdu

Everton ve Lyon arasında oynanan maçta, futbolcular arasında yaşanan kavgaya kucağında bir çocukla karışan taraftar kameralara yansıdı.

 UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Everton-Lyon karşılaşmasında çıkan kavgada bir taraftarın kucağındaki çocuğuyla kargaşaya dahil olması ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.
Karşılaşmanın 65. dakikasındaki hava topu mücadelesinde Lyon kalecisi Anthony Lopes’e dirseği ile müdahalede bulunan Everton kaptanı Ashyley Williams sarı kartla cezalandırıldı.
Ancak Williams’ın sert hareketi karşısında sinirlerine hakim olamayan kaleci Lopes ile İngiliz futbolcu arasında tartışma yaşandı.

İki oyuncu arasındaki gerginliğin büyümesi sonrasında diğer futbolcular da kavgaya dahil olurken saha kenarında yaşanan bi tartışmaya kucağındaki çocuğuyla katılan bir taraftar ilginç bir görüntü oluşmasına neden oldu.
Tribüne yakın bölgede yaşanan tartışmaya dahil olan taraftarın, Lyon kalecisi Anthony Lopes’i kafasından ittirdiği anlar kameralara yansıdı.
Fransız ekibi Lyon, zorlu deplasmandan 2-1’lik galibiyetle ayrılırken Everton’ın tek golünü kaptan Ashley Williams kaydetti.

“FUTBOLDA BUNLAR VAR”

Maç sonrası olayla ilgili açıklama yapan Williams, “Futbolda bu tarz olaylar var. Duyguların yoğun olduğu anlardı. İki takım da maçı kazanmak istiyordu” ifadelerini kullandı.
Kaleci Lopes ise yaşanan kavgayla ilgili olarak, “Bir taraftarın deplasmana gelen oyuncuya vurması İngiliz futbolunun atmosferinin bir parçası olduğunu düşünmüyorum ama öyle oldu” dedi.