Fabri resmen Fulham'da... İşte sözleşmenin detayları

Fabri resmen Fulham'da... İşte sözleşmenin detayları

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri'nin yeni adresi Premier Lig oldu. İngiliz ekibi Fulham, 30 yaşındaki deneyimli eldivenle 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Londra kulübü, transferin rakamlarıyla ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşmazken, Beşiktaş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada 6 milyon Euro bonservis bedeli elde ettiğini duyurdu.

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

“Profesyonel futbolcu Fabricio Agosto Ramirez'in transferi konusunda Fulham Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır.

Fulham Football Club Limited tarafından şirketimize net 6.000.000 Avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir”

BEŞİKTAŞ'TAN FABRİ'YE TEŞEKKÜR MESAJI

2016-2017 sezonunda takıma katılan Fabri'nin Beşiktaş camiasının gönlünde yer edindiğinin belirtildiği açıklamada, gelecek yaşamı için başarı dilendi. 

FABRİ: NBU ŞANSI YAKALADIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Fulham'ın tesisleri Motspur Park'ta düzenlenen imza töreninin ardından konuşan Fabri, "Fulham gibi tarihi olan bir kulübe katıldığım için memnunum. Premier Lig'de, Fulham gibi Londra'nın en eski kulüplerinden biriyle oynama şansı yakaladığım için kendimi mutlu hissediyorum. Bu fırsatı değerlendirip, takımın hedeflerini yakalamasına yardımcı olmak istiyorum" diye konuştu.