Fatih Terim'den 7-0'lık maç yorumu!

Fatih Terim'den 7-0'lık maç yorumu!

Süper Lig'in 24. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk olan ve sahadan 7-0 galip ayrılan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, "Ciddi ve disiplinli oynamamız öne çıkması gereken başlık'' dedi

Fatih Terim, 7-0'lık farkı anlatırken "En önemli sebep rakibimizin kim olduğu, hangi durumda olduğundan bağımsız ciddi ve disiplinli olmamız. Bu galibiyeti bunlar hazırladı. Ciddiyet ve disiplin vazgeçilmez iki önemli öğe. Rakip kim olursa olsun bunlar önemli" ifadelerini kullandı.

Sakatlığının ardından ilk kez bir maça çıkan ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Fernando ile ilgili konuşan Fatih Terim, "Fernando orta sahamızda dinamizm katacak ve daha fazla oyuncu sayımız olacak orta sahada. O da bizim için inanılmaz bir kazanç" dedi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: TRİBÜNLERDE REKOR KIRMAK İSTİYORUZ

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, Karabük maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Albayrak sözlerine "Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Bugün sahaya çıkıyorsak onların sayesinde. Onların kanı yerde kalmayacak. Ülkemiz her şeyin üstesinden gelecektir" diyerek başladı.

Albayrak şöyle devam eti: "Daha önce bu tip maçlardan korktuğumuzu ifade etmiştik. Rakibimizin kaybedecek bir şeyi yoktu. Hocamız takımı çok iyi hazırladı. Net bir skorla İstanbul'a dönüyoruz. Bu maçı geride bıraktık, Konya maçına hazırlanıyoruz. Hedefimize tek tek yürüyoruz. 'Galatasaray'da bir bahar havası' diyebiliriz. 

Hocamız haklı olarak Fernando'ya da şans verdi. Değerli bir futbolcu. Tümüne olduğu gibi Fernando'ya da ihtiyacımız var. Oynayan ve oynamayan tüm oyuncularımızın alnından öpüyorum. Başkanımız dün İsviçre'deydi. Sabahın erken saatlerinde Karabük'e geldi. Ona da teşekkür ediyoruz. Hocamız zaten Florya'da yatıp kalkıyor. Zaten o nedenle Fatih Terim oluyor.

Gomis geçen hafta 3, bu hafta 4 gol attı. Böyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz... Burada otele kadar gelip takımı ziyaret eden hem Karabük hem Galatasaraylı taraftarlara teşekkür ediyorum. Bugün türbinlerde de bütünlüğümüzü gösterdik. Taraftarlarımız Konya maçına işlerini güçlerini bırakıp gelsinler... Tribünlerde rekor kırmak istiyoruz. Tezahüratlarla, coşkuyla Konyaspor'u geçeceğimizi düşünüyorum."