Fatih Terim neşteri vuruyor

Fatih Terim neşteri vuruyor

Tecrübeli çalıştırıcı, savunmada yapılan üst düzey hatalar ve hücumda hiçbir etkinlik gösterilemeyip rakip kaleye isabetli şut dahi çekilememesinin ardından takıma neşteri vurmaya hazırlanıyor.

Galatasaray ’ın Trabzonspor’a 4-0 yenildiği maçın ardından teknik direktör Fatih Terim’in ilk 11’de önemli bir revizyona gideceği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, savunmada yapılan üst düzey hatalar ve hücumda hiçbir etkinlik gösterilemeyip rakip kaleye isabetli şut dahi çekilememesinin ardından takıma neşteri vurmaya hazırlanıyor. Trabzonspor maçındaki mücadeleden memnun kalmayan Terim’in oyuncularına, “Şampiyon bir takımın sahada bu kadar mücadele gücünden yoksun oynamasını kabul edemem” ifadesini kullandığı ve rahatsızlığını açık şekilde takımıyla paylaştığı öğrenildi. 
 
Fatih Terim’in Süper Lig’e verilen milli takım arasında performansını beğenmediği bazı isimlerin yerine yeni oyuncuları monte etmek adına ekibiyle birlikte vakit kaybetmeden çalışmaya başladığı belirtildi. Deneyimli çalıştırıcının işe savunma hattından başlayacağı, forma şansını iyi değerlendiremeyen Ahmet Çalık’ın yerine Serdar Aziz’i yeniden 11’e monte edeceği bildirildi. Özellikle Trabzonspor maçında savunma ve hücumda etkisiz kalan Mariano’nun yerine de Linnes’in sağ bekte forma giyme şansının yüksek olduğu kaydedildi. Fatih Terim, sakatlığını atlatan Garry Rodrigues ve Ndiaye’ye de forma vermeye hazırlanıyor. Rodrigues’in yokluğunda inişli-çıkışlı bir grafik çizen Sinan’ın yeniden kulübeye çekilmesi bekleniyor. Kırmızı kart cezalısı Belhanda’nın yerine de Ndiaye’nin formayı alacağı vurgulandı.  
 
TARAFTAR AÇIKLAMA BEKLİYOR

Galatasaray taraftarı ve camia, Gomis’in Suudi Arabistan kulübü Al Hilal’e 6 milyon Avro’ya satılmasının ardından “Forvet alacağız” açıklaması yapan başkan Mustafa Cengiz’le ikinci başkan Abdurrahim Albayrak’tan açıklama bekliyor. Teknik direktör Fatih Terim’in haziran ayından bu yana stoper ve forvete transfer istediğini dile getirmesine, Alanyaspor maçının ardından bu talebini yinelemesine karşın 3 kulvarda mücadele edecek Sarı-Kırmızılıların Eren’in yanına bir santrfor alamaması tepki topladı. 
 
NE YAPTIN BELHANDA?

Trabzonspor maçında Yusuf Yazıcı’nın ayağına kasıtlı olarak basıp direkt kırmızı kart görerek 30. dakikada takımını 10 kişi bırakan Belhanda, bu tavırlarından vazgeçmiyor. Geçen sezonki F.Bahçe ve Antalyaspor maçlarında da oyundan atılan Faslı futbolcu, Süper Lig’de çıktığı toplam 34 maçta 3 kırmızı, 7 sarı kart gördü. Trabzonspor maçı dönüşü havaalanında bir taraftarın kendisine, “Evine git Belhanda” demesi üzerine Faslı, bu kişinin üzerine doğru yürüyüp hakeret etti. Bu anın videosunun sosyal medyada yayılmasıyla taraftarlar Belhanda’ya tepki gösterdi.