Fenerbahçe Beko - Monaco maçı öncesi muhteşem gösteri! Sonu zafer oldu

Final Four yolunda Fenerbahçe Beko ve Monaco 3. seride karşı karşıya geldi. Sarı lacivertlilerin zaferi öncesinde yapılan muhteşem gösteri ve koreogrefi geceye damga vurdu.

Turkish Airlines Euroleague play-off üçüncü maçında Fenerbahçe Beko sahasında konuk ettiği Fransız ekibi Monaco'yu 89-78'lik skorla mağlup ederek seride durumu 2-1'e getirdi.

gmhl2fewyaag7uv.jpg

SERİDE DURUM 2-1

Sarı-lacivertli taraftarların müthiş bir atmosfer oluşturduğu Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Fenerbahçe Beko sahadan 89-78'lik skorla galip ayrıldı ve seride durumu 2-1'e getirdi. Fenerbahçe Beko'da Tarık Biberovic 14 sayı, Nick Calathes ise 13 sayı üretti. Monaco'da ise Alpha Diallo'nun 23 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Serinin dördüncü maçı yine Fenerbahçe Beko'nun sahasında 3 Mayıs Cuma günü oynanacak. Sarı-lacivertli ekip bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde adını Final-Four'a yazdıracak.

gmgy5a1woae-pme.jpg

MUHTEŞEM GÖSTERİ

Maç öncesi ise tüyleri diken diken bir gösteri vardı. Keman tınılarıyla salonda yankılanan Mohikan müziği ve ışık şovun arasından yükselen koreografi izleyenleri büyüledi. Geceye ise sarı lacivert görüntüler damga vurduç