Fenerbahçe'de Ozan Tufan için flaş iddia: Ayrılık mı?

Fenerbahçe'de Ozan Tufan için flaş iddia: Ayrılık mı?

Ligin son maçında Konya deplasmanından beraberlikle dönen sarı lacivertlilerde, yine forma şansı bulamayan Ozan Tufan için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Sarı lacivertlilerde tartışılan isim olan Ozan Tufan konusunda yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Milli aranın ardından oynanan 6 lig maçında da forma şansı bulamayan Ozan Tufan devre arasından gönderilebilir. Bu iddia, Fenerbahçe'de ciddi şekilde konuşuluyor.

Genç futbolcu, uzun süredir ilk 11'e giremiyordu. Josef de Souza, daha önce yaptığı açıklamada 'Ozan'ı eleştirmek için söylemiyorum ama Mehmet Topal'la birlikte orta sahada savunma anlamında daha iyi olduk' demişti.

1-1 biten Konya maçının ardında Kocaman, yaptığı açıklamada 'Ozan'ın yerine Oğuz'un oynaması bizim iç meselemiz. Bir kararlar veriliyor, doğru oluyor, yanlış oluyor ama bu bizim iç meselemiz. Kamuoyuna da her şeyin açıklanması gerekmiyor' diye konuşmuştu.

Bu doğrultuda Ozan Tufan ile yolların ayrılacağı ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın genç oyuncunun ara transferde Avrupa'da bir kulübe kiralık verilmesine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Ozan Tufan konusundaki gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.