Fenerbahçe'den Ali Koç rekoru

Fenerbahçe'den Ali Koç rekoru

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Temmuz ayı toplantısında Ali Koç'un başkan olmasının ardından rekora ulaşıldığı açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri ve divan kurulu üyesinin yer aldığı toplantıda açıklamalarda bulunan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, birlik ve dayanışma içinde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

KÜÇÜK, ALİ KOÇ'U ALKIŞLATTI

Bu arada Vefa Küçük, yönetimde yer alan kişileri tanıtmasının ardından Ali Koç'un ismini söylemeden kürsüden indi. Üyelerin uyarısı üzerine tekrar kürsüye gelen Küçük, esprili bir şekilde Ali Koç'u alkışlattı.

FORMA VE KOMBİNE REKORU GELDİ

Toplantıda ayrıca çok önemli bir bilgi de verildi. Genel sekreter Sevil Zeynep Becan, Ali Koç'un başkan olmasının ardından 82 bin 148 forma satıldığını ayrıca kombine satış rakamının da 39 bin 226 sayısına ulaştığını belirtti.

ALİ KOÇ'TAN 50 MİLYON DOLAR HİBE

Başkan yardımcısı Burhan Karaçam ise gelir kalemlerinden bahsettiği esnada Ali Koç'un 50 milyon dolar (bugünkü kurla 237 milyon TL) kulübe bağış yaptığını belirtti. Bu açıklamanın ardından da salonda Koç'a büyük alkış desteği vardı.

ESKİ YÖNETİME ELEŞTİRİ

Burhan Karaçam ayrıca yaptığı sunumda borcun, geçtiğimiz günlerde başkan ALi Koç'un açıkladığı gibi 621 milyon euro olduğunu belirtti ve rakamın eski yönetimin söylediği gibi 400 milyon euro olmadığını söyledi.

Karaçam, kısa vadeli borçların 2.2 milyar TL, uzun vadeli borçların ise 1 milyar TL olduğunu açıkladı. Karaçam, "Kısa vadeli borçların toplam borcun 3'te 2'si olması çok yüksek bir oran. Sadece haziran ayından ödememiz gereken borç 270 milyon TL'ydi. Sporcularımıza da hiçbir borcumuz yoktur " dedi.

"ALİ KOÇ SAYESİNDE 200 MİLYON ÖDEDİK"

Burhan Karaçam: Başkanımız Ali Koç sayesinde dün itibariyle 200 küsür milyon borç ödedik. Tribün gelirleri 2021 yılına kadar; loca, TFF, Spor Toto, Fenerium alacakları 2023'e kadar temlik edilmiş.