Fenerbahçe'den bomba Emre Akbaba transferi... Galatasaray'a büyük şok!

Fenerbahçe'den bomba Emre Akbaba transferi... Galatasaray'a büyük şok!

Adı Galatasaray ile anılan Aytemiz Alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Emre Akbaba için Fenerbahçe ile Alanyaspor her konuda anlaştı. Teklifi kabul etmesi halinde, genç futbolcu yarın İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.

Galatasaray’ın da listesinde bulunan transferin gözde ismi Emre Akbaba’yı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe’nin, Aytemiz Alanyaspor’a resmi teklifi ilettiği belirtildi.

Sarı-lacivertli yöneticiler, Emre’nin transferi için bugün Alanya’ya gitti. Alanya temsilcisiyle her konuda anlaşılınca Emre, kulübe davet edildi.

Transferin sonuçlanması için Emre Akbaba’nın  kararı bekleniyor. Emre’nin teklifi kabul etmesi halinde genç oyuncunun yarın İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği belirtiliyor.

Geleceğinin birkaç gün içinde belli olması beklenen 25 yaşındaki Emre Akbaba için Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yanı sıra yurt dışından da teklifler olduğu söyleniyor.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Islam Slimani’nin imza töreninde kendisine Fransız basınında çıkan ‘Emre Akbaba Fenerbahçe’ye transfer olacak’ sorusuna “Fransız basınını  takip edemiyorum. Bu haberi görmedim. Dedikodularla ilgili görüş belirtmeyeceğim.  Emre Akbaba iyi bir oyuncu, bunun dışında şu anda bir şey diyemem” yanıtını vermişti.

Geçtiğimiz sezon oynadığı 34 resmi maçta 14 gol atıp 11 de asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Emre Akbaba, Aytemiz Alanyaspor’un Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında oynadığı Demir Grup Sivasspor maçına yedek başlamıştı.(skor)

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba ve Bafetimbi Gomis'le ilgili açıklamalar yaptı. Milli futbolcuyla ilgili konuşan Albayrak, "Transfer için uğraşıyoruz. Hayırlısı neyse o olsun. Zaman her şeyin ilacıdır" dedi

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sonrasında açıklamalar yaptı. Toplantıya Gaziantep'te gezide bulunan başkan Mustafa Cengiz'i vekaleten katılan Albayrak, gündemdeki Emre Akbaba transferi ve Bafetimbi Gomis'in durumuyla ilgili soruları yanıtladı. 

Galatasaray taraftarınca transferi için kampanyalar başlatılan ve tezahüratlar yapılan Aytemiz Alanyaspor futbolcusu Emre Akbaba'yla ilgili soruyu yanıtlayan Albayrak, "Kulübün imkanları doğrultusunda transferler yapmaya çalışıyoruz. Hayırlısı neyse o olsun. Kulübümüzün ve şahsı için hayırlısı neyse o olsun. Artık kolay transfer yapamıyorsunuz. Zaman her şeyin ilacıdır, inşallah." ifadelerini kullandı.

Zam istediği haberlerinin çıktığı, Fatih Terim'in de "Yönetimden bir talebi oldu" açıklaması yaptığı Bafetimbi Gomis'le ilgili de konuşan Albayrak, "Gomis bizim çok değerli bir futbolcumuz." yorumunu yaptı.