Fenerbahçe, Kayserispor'u eledi

Fenerbahçe, Kayserispor'u eledi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Kayserispor'u yine aynı skorla mağlup etti.

Ülker Stadyumu'nda oynanan maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri, 31. dakikada Aatıf, 35. dakikada Josef de Souza ve 83. dakikada Volkan Şen kaydetti.

Bu arada 24 Nisan 2016'dan beri ilk kez gol atan Volkan Şen çok büyük bir sevinç yaşadı.

Fenerbahçe'nin yarı finaldeki rakibi ise Akhisar Belediyespor'u eleyen Medipol Başakşehir oldu. Yarı final ilk karşılaşmaları 25, 26 ve 27 Nisan'da, rövanşları ise 16, 17 ve 18 Mayıs'ta oynanacak.

TARAFTAR ŞOKU!

Fenerbahçeli taraftarlar maça ilgi göstermedi. Fenerbahçe'de Kadıköy'e mücadeleyi izlemeye gelen kişi sayısı 2 bin 580...

Bu rakamın sezon içerisinde Fenerbahçe'nin inişili çıkışlı bir performans sergilemesi ve hem ligde hem de Avrupa'da alınan kötü sonuçların etkisinin olduğu düşünülüyor. 

VOLKAN DEMİREL 1,5 SONRA...

Krasnodar ile oynanan UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkan ve 22 Şubat’tan bu yana formasından uzak kalan Volkan Demirel, Kayserispor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçıyla birlikte sahalara geri döndü.

Sağ bacak üst arka adalesinde bulunan bir kas grubunda tam yırtık olan Volkan Demirel, 1,5 ay sonra formasına kavuştu.