Fenerbahçe Konya'ya takıldı

Fenerbahçe Konya'ya takıldı

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ikinci yarısı kar yağışı altında oynanırken maçtaki iki gol de ikinci yarıda atıldı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte stat hoparlörlerinden Şampiyonlar Ligi müziği çalındı.


Konya'da karşılıklı gollerin atıldığı karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe, yenilmezlik serisini 10 maça çıkarırken zirve yarışında önemli bir kayıp yaşadı.

⚽️ Konyaspor, 58. dakikada Ömer Ali Şahiner'in golüyle Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti. Golden önce Isla'nın büyük hatası vardı.

⚽️ 69. dakikada Mehmet Topal, Konya'da eşitlik golünü attı. Mehmet Topal, Fenerbahçe'nin ligde attığı son üç gole doğrudan katkı verdi. (2 gol, 1 asist)

Maçın uzatma dakikalarında Fenerbahçe iki önemli gol pozisyonu bulruken 90+4. dakikada Volkan Demirel de rakip kaleye gol atmaya gitti ancak sonuç alamadı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 33 yaparak 71 hafta sonra maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Mehmet Özdilek yönetimindeki Konyaspor ise puanını 19'a çıkardı.

Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ev sahibi takım taraftarları, Kudüs için 3 boyutlu koreografi gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maç öncesi Atiker Konyaspor taraftarları, doğu kale arkası tribününde Mescid-i Aksa'nın 3 boyutlu görselinin yer aldığı ve üstünde "Kudüs yeni Selahaddinler bekler" yazan koreografi yaptı.

Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını Konyaspor Kulübü tarafından onur konuğu olarak maça davet edilen down sendromlu Filistinli Muhammed ve ailesi locadan takip etti.