Fenerbahçe kupayı Erdoğan'a götürdü!

Fenerbahçe kupayı Erdoğan'a götürdü!

Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ile birlikte Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiler. Kabulde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabulde; Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkan Vefa Küçük, Başkanvekili Mithat Yenigün, Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Nihat Özbağı, Ali Yıldırım, Önder Fırat, Ozan Balaban, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cenk Başak, Selim Sapan ile Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularıyla teknik ekibi ve Rıdvan Dilmen yer aldı.

Kabulde Başkan Aziz Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üzerinde isminin yazılı olduğu bir basketbol forması hediye etti.

Başantrenör Zeljko Obradovic de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Fenerium tarafından “Üç Boyutlu Fotografik Görüntüleme“ tekniği kullanılarak üretilen Takımın biblolarını takdim ederken; oyuncular ise üzerinde tüm Takımın imzasının yer aldığı şampiyonluk tişörtü verdi.