Fenerbahçe'nin yıldızı: Paramı verin gideyim!

Fenerbahçe'nin yıldızı: Paramı verin gideyim!

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de gelecek ve gidecek oyuncular yavaş yavaş belli olmaya başladı fakat mevcut oyuncuların ayrılmaya yanaşmaması kulüpte probleme neden oldu

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe 'de gelecek oyunculardan çok gidecek oyuncular sıkıntı yaratmaya başladı. Alacaklarının ödenmesini isteyen bazı oyuncular, ödemeleri almadan takımdan ayrılmayacaklarını yönetime iletti ve beklemeye başladı. Bu konuyla ilgili yönetimle temas kuran ilk isim Kamerunlu eldiven Carlos Kameni oldu.

'PARAMI VERİN GİDEYİM'

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe 'nin kaleye yerli oyunculara emanet etme isteği kapsamında göndermeyi düşündüğü Kameni'nin, “Ayrılmamı istiyorsanız alacaklarımı ödeyin” cevabını verdiği aktarıldı. Sarı Lacivertliler, 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan ve yılda 2.2 milyon avro kazanan 34 yaşındaki eldiveni takımdan yollarsa 4.4 milyon euro ödemek zorunda.

PREMIER LİG'İN YILDIZLARI FENERBAHÇE'YE DOĞRU!

Daily Mail'in haberine göre; Sarı-Lacivertliler’in, İngiltere Premier Ligi’nde geride bıraktığımız sezonda küme düşen West Bromwich’in yıldızları Nacer Chadli ile Jose Solomon Rondon’un takibe aldı.
Fas asıllı Belçikalı olan Chadli, sol kanatta oynuyor ve 28 yaşında. Tecrübeli oyuncu ayrıca orta alanda da görev yapabilme özelliğine sahip. Kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi bulunan Chadli, iki yıl önce Tottenham’dan West Bromwich’e geldi.