Fenerbahçe son dakika transfer haberi

Fenerbahçe son dakika transfer haberi

Son dakika haberine göre Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Marco Fabian çalımı geliyor. Fenerbahçe, adı Beşiktaş'la da anılan Marco Fabian ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Eintracht Frankfurt forması giyen 29 yaşındaki 10 numara Marco Fabian, Meksika'nın 2018 Dünya Kupası kadrosunda da yer almıştı.

Transferde sıcak saatler yaşayan Fenerbahçe, Diego Reyes'in ardından bir isimle daha anlaşma sağlama aşamasında... Fenerbahçe, Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Meksikalılı Marco Fabian transferinde şok bir hamle yapıp oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yaklaştı.

A Spor'un haberine göre, Fenerbahçe, Beşiktaş ile adı anılan Marco Fabian ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Önceki günlerde çıkan haberlerde Beşiktaş'ın Meksikalı oyuncuyu İstanbul'a getirdiği yazılmıştı.

40 kez Meksika Milli Takımı formasını giyen ve 10 numara pozisyonunda forma giyen 29 yaşındaki Meksikalı futbolcu, 2016'da 3.7 milyon euroya Eintracht Frankfurt'a transfer olmuştu. Alman ekibiyle sözleşmesi 2019'da bitecek olan Marco Fabian, geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalırken sadece 7 lig maçına çıkmıştı.

FENERBAHÇE'Yİ TAKİBE ALDI

Giuliano'nun takımdan ayrılmasının ardından 10 numara arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, yıldız futbolcu Marco Fabian'ı gündemine almıştı.

Meksikalı milli oyuncu, sosyal medyada flaş bir harekete imza attı. Marco Fabian, Fenerbahçe'nin Twitter hesabını takibe aldı.