Fenerbahçe taraftarını sevindiren beğeni!

Fenerbahçe taraftarını sevindiren beğeni!

Sarı-lacivertli taraftarların Instagram'da yaptıkları "Come to Fenerbahçe" yorumlarını Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Lima, beğendi.

Transfer çalışmalarını ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de taraftarlar, Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Lima’ya gözünü dikti. Geçen sezon devre arasında adı sarı-lacivertlilerle anılan Santos’un 26 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe yönetiminin listesinde olduğu biliniyor.

2018 Ocak’ta sözleşmesi sona erecek olan Lucas Lima’nın Fenerbahçe gündemine gelmesi ise taraftarları heyecanlandırdı. Beşiktaş taraftarının sosyal medyada rekor kırdığı çılgın oluşum ‘Come to Beşiktaş’ı kendi takımlarına uyarlayan Fenerbahçe taraftarı, futbolcunun son Instagram paylaşımının altına ‘Come to Fenerbahçe’ yorumları bırakmaya başladı.

Lucas Lima’nın ise Instagram’da aldığı bu yorumları beğenmesi taraftarların heyecanına heyecan kattı. Fenerbahçe’nin bu sezon Santos formasıyla 2 gol, 8 asiste imza atan Lima’yla ilgili önümüzdeki günlerde bir girişimde bulunması bekleniyor.